عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

واشنگتن: آنکارا حق دفاع از خود را دارد

هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید با اشاره به طرح ترکیه برای عملیات نظامی در شمال سوریه گفت که آنکارا حق دفاع از خود در مقابل تروریست‌ها را دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 23
کد خبر: ۱۶۰۵۳۳

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «جان کربی» هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید در واکنش به طرح ترکیه برای اعزام نیروی زمینی به شمال سوریه برای انجام عملیات علیه شبه‌نظامیان کُرد شمال سوریه تصریح کرد که ترکیه در مرز خود با سوریه با تهدید تروریستی مواجه است و حق دفاع از خود را دارد.

 

بنا بر گزارش روزنامه «الحریت»، کربی در جمع خبرنگاران در این خصوص گفت: « ترکیه همچنان از تهدید تروریستی به خصوص در بخش جنوبی خود رنج می برد و آن‌ها قطعاً حق دفاع از خود را دارند».

 

وی در ادامه در خصوص عملیات‌های فرامرزی ابراز نگرانی کرد و گفت که این عملیات‌ می‌تواند بر مقابله گروه «پ ک ک/ی پ گ» با داعش تأثیر منفی بگذارد. ترکیه گروه «پ ک ک/ی پ گ» را یک گروه تروریستی می‌داند.

 

کربی در ادامه در این خصوص توضیح داد که عملیات زمینی ترکیه در شمال سوریه علیه شبه‌نظامیان کرد «احتمالاً واکنش شرکای "نیروهای سوریه دموکراتیک (SDF)" را به همراه خواهد داشت و این توانایی آ«‌ها برای مقابله با داعش را محدود خواهد کرد».

 

خبرگزاری آناتولی ترکیه گزارش کرده است که آنکارا در تاریخ 20 نوامبر (30 آبان ماه)، عملیات نظامی هوایی را تحت عنوان «پنجه-شمشیر» بر فراز مناطق شمالی سوریه و عراق علیه شبه‌نظامیان کرد انجام داد و «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه نیز اعلام کرد که عملیات پنجه-شمشیر با حمله زمینی ادامه پیدا کند.

 

وی در حین پرواز از قطر به ترکیه در تاریخ 20 نوامبر به خبرنگاران گفت: « چه تعداد از نیروهای زمینی ما باید در این‌جا حضور داشته باشند، یگان‌های مربوطه ما، وزارت دفاع ما و ستاد کل ما با هم تصمیم می‌گیرند. ما قطعاً رایزنی‌ها را انجام می‌دهیم و سپس مطابق با آن گام برمی‌داریم».

 

رئیس جمهور ترکیه با بیان اینکه نیروی زمینی ترکیه شامل تانک‌ها و پیاده نظام به زودی وارد شمال سوریه می‌شوند، گفته بود عملیات نظامی علیه شبه‌نظامیان کُرد را تشدید می‌کنند.

 

پیش از آن، روسیه در واکنش به اظهارات اردوغان، خواستار «خویشتنداری» ترکیه شده بود و در خصوص «ثبات‌زدایی» سوریه هشدار داده بود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار